October 24, 2014, 08:27:27 PM

News : LinuxSolved.com Linux Help Community Forum..


Author Topic: SAMBA-GUI Problem  (Read 3957 times)

Offline mfaisalkh

  • Tux Awared
  • **
  • Posts: 44
SAMBA-GUI Problem
« on: June 19, 2004, 07:43:29 AM »
Dear users,

when i typed http://localhost:901/ in MOZILLA browser, but it says
conection refused.

How can i configure SWAT.

Offline DriverJC

  • New Member
  • Posts: 2
SAMBA-GUI Problem
« Reply #1 on: June 19, 2004, 04:53:31 PM »
Is the service running???

In mandrake I have to open Configure My Computer and click on System then Services then slick start on SWAT

In SuSE I had to do much the same thing.  
Open RunLevel Editor (Should be a Menu Item)
Highlight Swat and click Start and set the runlevel you want it to come on at.

Once the service is running there is no config for it.  it will automaticly be recognized on http://localhost:901

Hope it helps
Joel

Offline mfaisalkh

  • Tux Awared
  • **
  • Posts: 44
SWAT pronlem
« Reply #2 on: June 20, 2004, 06:03:30 AM »
Dear User,

I m taling about RedHat LINUX 8.0 not Mandrake OR SUSE.
plz suggest me about RH 8.0

Offline Ricky

  • LST CareTaker
  • Specially Skilled
  • *****
  • Posts: 2381
SAMBA-GUI Problem
« Reply #3 on: June 20, 2004, 08:38:38 AM »
Hey.. did u saw this Swat Linux

Offline mfaisalkh

  • Tux Awared
  • **
  • Posts: 44
SAMBA-GUI Problem
« Reply #4 on: June 20, 2004, 11:36:14 AM »
Dear Ricky,

Your link is not working.
plz mention it again a correct link.

Offline Ricky

  • LST CareTaker
  • Specially Skilled
  • *****
  • Posts: 2381
SAMBA-GUI Problem
« Reply #5 on: June 20, 2004, 02:09:15 PM »
Ah.. so sorry.. there was little mistake in that link.. Now I have corrected that one. See that and tell if it works for you! i mean the solution.

Offline mfaisalkh

  • Tux Awared
  • **
  • Posts: 44
ur link is not correct
« Reply #6 on: June 26, 2004, 08:45:40 AM »
Dear,

U can't show a correct link in last post.
Plz give me a correct link.