December 15, 2017, 11:38:10 PM

News : LinuxSolved.com Linux Help Community Forum..


Author Topic: problem with i810 chipsets motherbd  (Read 3030 times)

Offline redsonja

  • New Member
  • Posts: 2
problem with i810 chipsets motherbd
« on: January 22, 2005, 07:06:08 AM »
hi,
i am really stuck with problem with a i810 chipset motherbd in which i have installed redhat 9 ,it was working fine ,but after few days it can not move to graphics reporting that ddns probe give a bogus value for v  sync and h sync ,i moved to the xfree86.config file there i saw everything is perfect , and now  i can't move to graphics .

plz help me out other than reinstalling !

Offline redsonja

  • New Member
  • Posts: 2
problem with i810 chipsets motherbd
« Reply #1 on: January 22, 2005, 07:07:04 AM »
need help

Offline smb2004

  • Tux Awared
  • **
  • Posts: 47
problem with i810 chipsets motherbd
« Reply #2 on: January 22, 2005, 10:49:40 PM »
what are your v sync and h sync settings, are you sure they work with your monotor?  also when did it stop working?  did you change any settings?

Offline Arora

  • Linux Noob !
  • *
  • Posts: 19
problem with i810 chipsets motherbd
« Reply #3 on: January 28, 2005, 04:20:52 AM »
Check

/etc/X11/XF86config for video settings and try changing to lower resolution

Offline dragoncity99

  • LST CareTaker
  • Experienced
  • *****
  • Posts: 551
problem with i810 chipsets motherbd
« Reply #4 on: April 30, 2005, 06:11:05 PM »
U can use this tool to help u:

In Slackware:use:
xorgconfig

to configure it.